реклама партнерів:
Головна » 2019 » Лютий » 27 » Видавничий центр «Академія»: Добрі історії доброго пса
15:39
Видавничий центр «Академія»: Добрі історії доброго пса
Видавничий центр «Академія»: Добрі історії доброго пса Письменниця Тетяна Винник порадувала малих читачів книжкою «Добрик і його пригоди», що з’явилася у «Видавничому центрі «Академія». Повістинка – про бездомного пса Добрика, який через свою доброту й отримав таке ім’я.
У повістинці «Добрик і його пригоди» чотирилапий герой знаходить халепи на свій хвіст і всі чотири лапи. Йому доводиться побувати в незвичайних краях, зустріти чудернацьких істот і пройти непрості випробування. Терплячість, винахідливість і доброта Добрика допомагають йому впоратися з усіма труднощами й здобути омріяне.
На сторінках книжки є завдання, які читачеві буде цікаво виконати самостійно і з батьками. З’єднати крапочки, розфарбувати фігури й розгадати залишені Добриком загадки – все це зробить читання книжки захопливим і корисним.
«Ця історія – про сміливість і про любов. Про те, як може вирости герой, перемагаючи труднощі. Пес давно став вічним образом беззаперечної любові, завдяки якому пояснити дитині складні речі стає значно простіше», – так вважає авторка повістинки.
«Добрик і його пригоди» вміщує більше сорока яскравих і стильних ілюстрацій, над якими працював київський художник Віталій Бугара. Оригінальні зображення переносять читача в неймовірний світ Добрика, де можливі найнеймовірніші пригоди.
Про авторку: письменниця, громадська діячка. У доробку – чотири поетичні збірок, роман, п’єси, казки, кіносценарій і повісті для дітей. Лауреатка багатьох всеукраїнських та зарубіжних літературних конкурсів і премій. Голова ГО «Центр новітніх ініціатив та комунікації». Постійна ініціаторка збору книжок для бібліотек та шкіл на Сході України.

Джерело: Видавничий центр «Академія»







Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1221 | Теги: Видавничий центр «Академія», книга, добрий пес | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar