реклама партнерів:
Головна » 2019 » Липень » 15 » Відомий блогер Павло Федькович навчав як просувати Чернігів у соцмережах
13:12
Відомий блогер Павло Федькович навчав як просувати Чернігів у соцмережах
Відомий блогер Павло Федькович навчав як просувати Чернігів у соцмережах Навчання для працівників управлінь міської ради і громадських активістів, які хочуть просувати Чернігів у соціальних мережах, провів у ці вихідні в нашому місті відомий тревел-болгер Павло Федькович (Pavlo Fedykovych).

Його візит у Чернігів – вже другий, перший раз Павло побував тут місяць тому в якості туриста. А тепер завдяки активній позиції Управління культури та туризму Чернігівської міської ради Чернігів став першим містом в Україні, в якому топ-блогер організував таке навчання. До цього він співпрацював, переважно, з європейськіми містами – наприклад, у Чехії або Польщі.

До речі, це навчання блогерів – лише одина з багатьох різноманітних заходів і можливостей, які Управління культури та туризму Чернігівської міської ради організовує постійно і в яких бажаючі чернігівці можуть брати участь.

Анонси найближчих майбутніх подій у місті та запрошення на них можна знайти, зокрема, на сторінці управління в Fecebook, а також на сторінках міського Туристично-інформаційного центру, Прес-служби Чернігівської міської ради та на офіційному веб-порталі міської ради.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1081 | Теги: Федькович, соцмережі, Блогер | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar