реклама партнерів:
Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Відсторонено від роботи керівника КП «Центральний парк культури і відпочинку»
13:09
Відсторонено від роботи керівника КП «Центральний парк культури і відпочинку»
Відсторонено від роботи керівника КП «Центральний парк культури і відпочинку» Минулого тижня міський голова Владислав Атрошенко доручив юридичному відділу міської ради та фонду комунального майна з’ясувати, яким чином частина об'єктів Центрального міського парку потрапила у приватну власність.

Нагадаємо, у газеті «Весть» від 11 жовтня оприлюднені дані журналістського розслідування. У документах, на які посилаються журналісти, вказується, що частина приміщень Літнього театру опинились у власності приватної компанії.

Керівник юридичного відділу міської ради Роман Миколаєнко доповів, що за підсумками вивчення документів зафіксовано факти можливого перевищення повноважень з боку керівника КП "Центральний парк культури та відпочинку" Володимира Хольченкова. Перевірка виявила, що дійсно площа комунального майна у міському парку зменшилась: була відчужена в приватну власність. Чому так сталось, керівник міського парку чітко пояснити не зміг, посилаючись на необхідність провести зустріч з представниками інвестора - фірми, яка стала власником частини приміщень Літнього театру.

Для проведення повного неупередженого розслідування Владислав Атрошенко прийняв рішення відсторонити від посади керівника КП "Центральний парк культури та відпочинку" терміном на 1 місяць.

"Мета - вияснити, яким чином частина комунального майна стала приватним. І повернути у власність громади", - наголосив міський голова.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради




Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 743 | Теги: Володимир Хольченков, Літній театр, Міський парк | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar