реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 15 » Вихованці Ніжинського реабілітаційного центру влаштували “Козацькі забави”
18:37
Вихованці Ніжинського реабілітаційного центру влаштували “Козацькі забави”
Вихованці Ніжинського реабілітаційного центру влаштували “Козацькі забави” 12 жовтня у стінах Ніжинського Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів відбулося свято «Козацькі забави», присвячене святкуванню Покрови Пресвятої Богородиці. Для закладу цей день визначний ще й тому, що рівно 15 років тому він почав функціонувати. За цей період реабілітацію пройшла не одна сотня дітей, які пішли в самостійне життя, не здавалися на своєму шляху та досягли великих результатів.

На захід завітали почесні гості: обласний депутат Сергій Охонько, голова Ліги «Ділова жінка» Тамара Стратілат, ніжинські депутати Андрій Деркач та Юрій Хоменко. Запрошені були й вихованці дитячого садочку №9 разом з завідуючою Оленою Борисенко.

«Вітаю всіх з прийдешніми святами. Напевно всі присутні тут маленькі козаки і козачки знають історію свята Покрови, коли на жителів Константинополя, котрі знаходилися під облогою ворогів, зійшла Богородиця і покрила своїм омофором православних християн. Це було провістям перемоги. Так і сталося: невдовзі надійшли воїни-захисники і звільнили населення від нападників. Дуже приємно, що реабілітаційний центр не тільки продовжує функціонувати, а й влаштовує ось такі цікаві та яскраві заходи. Працівникам центру дякую за запрошення та тісну співпрацю, діточкам бажаю здоров’я і радості, а батькам – терпіння і наснаги», – висловив привітання Сергій Охонько. Після звернення Сергій Миколайович вручив завідуючій закладом Ніні Карпенко теплі подаруночки для дітей.

До привітань приєдналась і помічниця народного депутата Тамара Стратілат: “Хочеться подякувати працівникам центру, які виховують таких гарних дітей. Тут панує дуже тепла і приємна атмосфера. Ви такі згуртовані, як одна сім’я. Такою має бути і Україна. Нехай ваше життя буде щасливим і Божа матір охороняє вас.”

Дітки з реабілітаційного центру та садочку подарували глядачам чудову концертну програму, де декламували віршики, співали пісні, танцювали, а ще змагалися у конкурсах та долучили до них гостей, аби ті відчули хоч на хвилинку, що таке дитинство. Тож, депутати і в м’ячика гралися і гопак танцювали. Зачаровували музичними композиціями Марина Бородуха та Ярослав Йотка.

Джерело: Нежатин



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 860 | Теги: діти, козацькі забави, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar