реклама партнерів:
Головна » 2017 » Червень » 28 » Викрадача уламку бронзового "вождя" затримала поліція
20:33
Викрадача уламку бронзового "вождя" затримала поліція
Викрадача уламку бронзового Раніше судимий чернігівець поцупив частину демонтованого в рамках декомунізації пам’ятника, що зберігається на одному з комунальних підприємств міста. Однак співробітники Чернігівського відділу поліції швидко вийшли на слід викрадача, інформує сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Бажання викрасти шматочок "вождя" було таке сильне, що чолов'яга навіть наважився пошкодити дерев’яну стінку складського приміщення комунального підприємства. В результаті зловмисник викрав 50-кілограмовий уламок бронзового пам’ятника.

По гарячих слідах поліція вийшла на слід чоловіка, який мешкає неподалік від комунального підприємства. Під час огляду місця події слідчо-оперативна група вилучила мікрооб’єкти, які свідчили про причетність чоловіка до крадіжки. Той у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Викрадене вилучено.

Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Фото з архіву "Чернігівського формату"



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 755 | Теги: поліція, Ленін, зловмисник | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar