реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 24 » Виставка з нагоди 150-річчя від дня народження Осипа Маковея в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського
15:38
Виставка з нагоди 150-річчя від дня народження Осипа Маковея в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського
Виставка з нагоди 150-річчя від дня народження Осипа Маковея в музеї-заповіднику Михайла Коцюбинського 23 серпня минає 150 років від дня народження відомого українського письменника Осипа Маковея. З цієї нагоди в Чернігівському літературно-меморіальному музеї Михайла Коцюбинського відкрилася виставка бібліотечних матеріалів «Вся сила моя і вся слабість моя – сталеве перо і чорнило».

Осип Маковей – відомий не лише як український письменник, а ще й як літературознавець, редактор періодичних видань та громадсько-політичний діяч, педагог. Був час, коли він листувався і з Михайлом Коцюбинським. Не один раз Маковей запрошував Коцюбинського друкуватися в пресі Західної України. Михайло Михайлович також видавав твори свого товариша у виданнях, що виходили на Чернігівщині.

На виставці матеріалів з наукової бібліотеки музею-заповідника представлені книги, а також періодичні видання, що презентують життєвий і творчий шлях Осипа Маковея.

Виставка працюватиме до 13 вересня.

Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.
Довідки за телефонами: (04622) 4-10-03, 4-43-26.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 815 | Теги: виставка, Осип Маковей, Музей М.Коцюбинського | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar