реклама партнерів:
Головна » 2019 » Лютий » 22 » Владислав Атрошенко зацікавлений у розслідуванні ситуації, яка склалась навколо КП «Ліки України»
17:54
Владислав Атрошенко зацікавлений у розслідуванні ситуації, яка склалась навколо КП «Ліки України»
Владислав Атрошенко зацікавлений у розслідуванні ситуації, яка склалась навколо КП «Ліки України» 19.02.2019 року на сайті http://pik.cn.ua опубліковано статтю під назвою «Фірма, що отримала в оренду КП «Ліки України», пов’язана з Кулічем, Атрошенком і Дубілем». В ній зазначається абсолютно неправдива інформація стосовно участі міського голови в діях обласної влади, пов’язаних з КП «Ліки України».

В даній статті наголошено, що директор ТОВ «Ліки України» Ігор Назаренко (з числа трудового колективу) має 13,2% власності в новоспеченій фірмі. Окрім того, він також є діючим керівником КП «Ліки України». За даними аналітичної системи «YouControl», Ігор Назаренко – бізнес-партнер екс-голови ОДА Валерія Куліча та мера Чернігова Владислава Атрошенка. Всі вони разом є кінцевими бенефіціарними власниками сільськогосподарського підприємства «Нива-Плюс», що в Ічнянському районі.

Однак, називаючи І.Назаренка бізнес-партнером В.Атрошенка, автор статті фактично формує суспільну думку, що В.Атрошенко має відношення до зміни організаційно-правової форми КП «Ліки України», що є неприпустимим з точки зору журналістських стандартів та логіки.

Залишено поза увагою той факт, що В.Атрошенко станом на лютий 2019 року володіє частками 14 юридичних осіб.

Кожна юридична особа має відповідних засновників. Всі вони є самостійними підприємцями, які створювали або створять в майбутньому різні юридичні особи з будь-яким складом учасників.

То, за логікою статті всі ці засновники є бізнес-партнерами В.Атрошенка?

Цікаво, а якщо В. Атрошенко, наприклад, має депозит в банківській установі, то всі інші вкладники цього банку також є його бізнес-партнерами?

При дотриманні позиції викладеної у статті може скластись враження, що В.Атрошенко є бізнес-партнером всіх суб'єктів господарювання м. Чернігова і має вплив на прийняття будь-яких рішень, в т.ч. відносно діяльності підприємств обласного значення.

З огляду на зазначене, позиція щодо будь-якої участі в будь-якій якості в будь-яких діях щодо КП «Ліки України», оскільки Атрошенко і Назаренко є кінцевими бенефіціарами одного сільськогосподарського підприємства, - є надуманою та не підтверджена жодними аргументами.

Абсурдність припущень щодо потенційного впливу В. Атрошенко на реорганізацію КП «Ліки України» у ТОВ «Ліки України» полягає в тому, що В. Атрошенко не має жодного впливу на діяльність посадових осіб Чернігівської обласної державної адміністрації, а в Чернігівській обласній раді не має жодного депутата, який представляв би інтереси м. Чернігова.

Крім того, Владислав Атрошенко, як міський голова, безпосередньо зацікавлений у всебічному та об'єктивному розслідуванні ситуації, яка склалась навколо КП «Ліки України» та стурбований тим, щоб громада міста не відчула жодних негативних змін в роботі мережі аптек цього підприємства на території міста Чернігова.

Крім вищезазначеного, прес-службі Чернігівської міської ради відома досить стримана особиста позиція Владислава Атрошенка щодо ділових та моральних якостей Ігоря Назаренка.

За матеріалами: прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 581 | Теги: корупція, Чернігів, КП «Ліки України» | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar