реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 11 » Волейбол. Чернігівський «Буревісник» переміг лубненського «Фаворита»
16:55
Волейбол. Чернігівський «Буревісник» переміг лубненського «Фаворита»
Волейбол. Чернігівський «Буревісник» переміг лубненського «Фаворита» У повторному матчі 8-го туру другого етапу чемпіонату країни серед команд Суперліги «Фаворит» знову програв у Чернігові «Буревіснику-ШВСМ» — 0:3 (19:25, 18:25, 20:25), про це повідомляє Полтавщина. Спорт
"Переважну більшість ігрового часу на майданчику точилася гра приблизно рівних за класом команд, єдиним виключенням була більша кількість помилок команди «Фаворит», як в атаці, так і у захисті. На відміну від лубенців, чернігівці майже постійно встигали «побудувати» у своєму захисті подвійні та потрійні блоки, через що потужність атак «Фаворита» мала незначний коефіцієнт корисної дії", зазначається у повідомленні.
Лубенці часто самі створювали собі проблеми. Здійснивши блискучу і потужну атаку, той же гравець «Фаворита» йшов на подачу, з якої надсилав м’яч у сітку і втрачав очко. Наприкінці другої партії була ймовірність того, що лубенці зможуть чогось досягти, коли продуктивно діяли Максим Дінець та Ігор Дьогтєв. Але в останні хвилини другого сету чернігівці, які до того вели в рахунку в одне-два очка, діяли безпомилково і здобули перемогу вже у 7 очок (25:18).
У третьому сеті «Фаворит» не відпускав у відрив господарів майданчика, а коли гості практично догнали чернігівців (8:9), тренер «Буревісника-ШВСМ» узяв тайм-аут. Якась хвилина відпочинку різко змінила ситуацію у грі. На єдину тепер — за новими правилами — технічну перерву команди пішли за рахунку 12:8 на користь чернігівців. Їхнє 12-е очко було показовим — на м’яч із подачі ніхто з гравців «Фаворита» не відгукнувся і той безперешкодно, як сказали би футбольні уболівальники, влучив у самісінький кут правої «дев’ятки» ігрової половини поля лубенців. В останні хвилини гри потужно і результативно атакували Максим Дінець і Артем Півень, але на власних подачах було втрачено 4 очка, які так і не дозволили «Фавориту» вирівняти гру у третій партії.
Показовим став і останній акорд матчу: чернігівці взяли вирішальний матч-бол в атаці, якій протистояв лише один Ігор Дьогтєв, але від його одиночного блоку м’яч зрикошетив і залетів на балкон спортивного залу, в якому відбувалася гра. Інші гравці «Фаворита» у цій ситуації знову не встигли зорієнтуватися й допомогти своєму партнеру у гарячій точці ігрової «лінії фронту».



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 987 | Теги: волейбол, Буревіснику-ШВСМ, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar