реклама партнерів:
Головна » 2010 » Вересень » 28 » Володимир Ступак очолив партійний список УНП на вибори до Чернігівської міської ради
11:47
Володимир Ступак очолив партійний список УНП на вибори до Чернігівської міської ради
Володимир Ступак очолив партійний список УНП на вибори до Чернігівської міської ради 27 вересня 2010 року Чернігівська міська організація Української народної партії на своїй конференції затвердила кандидатів за партійним списком на вибори до Чернігівської міської ради на чолі з депутатом нинішнього скликання, головою обласної організації УНП Володимиром Ступаком.
Також форум міської парторганізації затвердив партійні списки УНП на вибори до Деснянської і Новозаводської районних рад в м. Чернігові на чолі зі старшим викладачем Чернігівського державного технологічного університету Людмилою Дудко і директором приватного підприємства «Чернігів-Оболонь» Василем Пустовойтом.
У заключному слові лідер Чернігівської УНП підкреслив, що вони не гналися за кількістю кандидатів у депутати. Партія несе відповідальність за кожного з них.
В. Ступак підкреслив: «Наша команда патріотів і фахівців, відданих Україні та рідному Чернігову. Вона продовжить боротьбу проти незаконного «дерибану» землі в обласному центрі».





Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1156 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar