реклама партнерів:
Головна » 2010 » Жовтень » 7 » Володимир Ступак та Валерій Сарана очолили списки Чернігівської УНП
20:51
Володимир Ступак та Валерій Сарана очолили списки Чернігівської УНП
Володимир Ступак та Валерій Сарана очолили списки Чернігівської УНП Головний критерії для висування кандидатів від Української народної партії на Чернігівщині: вірність Україні та громаді, готовність боротися за інтереси кожного громадянина.
Виборчий список до Чернігівської міської ради очолив депутат нинішнього скликання, голова обласної організації УНП Володимир Ступак.
У першій п’ятірці також – вчений секретар, голова профспілкового комітету Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» Сергій Черняков, заступник начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища в області Людмила Івашко та підприємець Віктор Терещенко.

Першими в партійних списках до Деснянської та Новозаводської районних рад в місті Чернігові – старший викладач Чернігівського державного технологічного університету Людмила Дудко та директор ПП «Чернігів-Оболонь» Василь Пустовойт.
Партійний список обласної організації УНП до обласної ради очолив голова обласного РУХу часів боротьби за незалежність України, а нині директор Філії Національного військово-історичного музею України «Меморіальний комплекс «Пам’яті Героїв Крут» Валерій Сарана.

Серед його соратників, які балотуються за списками та в одномандатних мажоритарних виборчих округах в облраду, секретар демократичної депутатської групи «Чернігів» у міській раді в 1990-1994 роках, заступник голови обласної організації УНП Сергій Соломаха; голова міської екологічної асоціації «Зелений світ», лікар-гематолог, завідуючий поліклінічним відділенням обласного центру радіаційного захисту та оздоровлення населення Іван Осадців; голова обласної організації «Просвіта», головний редактор газети «Сіверщина» Василь Чепурний; просвітянин, головний лікар Рубанської дільничної лікарні Бахмацького району Олег Калиняк; молодіжний громадський активіст, журналіст газети «Сіверщина» Олександр Ясенчук, підприємець з Ічнянщини Тетяна Постернак.





Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1318 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar