реклама партнерів:
Головна » 2010 » Вересень » 27 » Володимир Ступак: Табачник фактично узаконив двомовність в освіті
02:54
Володимир Ступак: Табачник фактично узаконив двомовність в освіті
Володимир Ступак: Табачник фактично узаконив двомовність в освіті «Додавання російської мови до переліку предметів, за якими буде проводитися Зовнішнє незалежне оцінювання, суперечить законодавству та Конституції України», – заявляє депутат Чернігівської міської ради, голова обласної організації Української народної партії Володимир Ступак.
Він закликає Президента України відреагувати на зареєстрований у Мінюсті наказ Міністерства освіти та науки, яким встановлено, що у 2011 році зовнішнє оцінювання для бажаючих стати студентами вищих навчальних закладів буде проводитися з таких предметів: українська мова та література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, одна з іноземних мов (за вибором): англійська, німецька, французька, іспанська і нарешті відправити у відставку міністра Дмитра Табачника, який керує міністерством не за Основним законом держави, а за власними політичними переконаннями.
«Російська мова має бути присутня у списку предметів ЗНО – як одна з іноземних мов, а не серед основних предметів», – зазначає В. Ступак.





Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1077 | Рейтинг: 3.0/2
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar