реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 11 » Замість Сахневича заступником буде Юлія
15:58
Замість Сахневича заступником буде Юлія
Замість Сахневича заступником буде Юлія Виконання обов’язків першого заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації покладено на директора Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Юлію Свириденко — до вирішення у встановленому законом порядку питання про заміщення вакантної посади.

Відповідне розпорядження сьогодні, 11 вересня, підписав голова облдержадміністрації Валерій Куліч, повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

На посаду директора Департаменту економічного розвитку ОДА Юлія Свириденко призначена у серпні 2015 року. Останній рік перебувала в декретній відпустці по догляду за дитиною.

Як повідомляв "Чернігівський формат", Сахневич написав заяву на звільнення з посади першого заступника голови Чернігівської ОДА.
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман порекомендував першому заступнику голови Чернігівської ОДА Леоніду Сахневичу написати заяву на звільнення за те, що неуважно слухав Главу уряду під час селекторної наради 16 серпня 2017 року.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 903 | Теги: Чернігівська ОДА, заява, Сахневич | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar