реклама партнерів:
Головна » 2019 » Травень » 21 » Затриманий за хабар депутат Чернігівської міськради вийшов з-під варти під заставу
11:23
Затриманий за хабар депутат Чернігівської міськради вийшов з-під варти під заставу
Затриманий за хабар депутат Чернігівської міськради вийшов з-під варти під заставу Депутат Чернігівської міської ради Іван Бакшун (ВО «Батьківщина»), затриманий минулого тижня за отримання хабара, вийшов з-під варти після внесення грошової застави.

Як передає кореспондент УНІАН, учора він розмістив на своїй сторінці у Facebook відеозвернення. Бакшун подякував усім, хто його підтримує.
Також повідомив, що слідство веде військова прокуратура м. Києва. «Я впевнений, що слідство буде об’єктивним і все розставить на свої місця. А тоді картинка стане цікавіше», - сказав депутат. Бакшун підкреслив, що «не подобався, як депутат, багатьом політичним проектам, бо завжди мав чітку позицію».

Як повідомлялося, голову земельної комісії Чернігівської міськради Івана Бакшуна та директора КП «Чернігівбудінвест» Валерія Горбатова правоохоронці затримали за вимагання хабара у сумі 50 тис. дол. за виділення землі під будівництво багатоповерхівки. Бакшуна затримали у Києві під час отримання частини хабара - 25 тис. дол. Горбатова затримали у Чернігові.
Суд визначив затриманим суми застави - 650 тис. грн для депутата та 570 тис. грн для директора КП. Міський голова Владислав Атрошенко на період слідства відсторонив Горбатова від виконання посадових обов`язків директора КП «Чернігівбудінвест».

У «Батьківщині» не виключили, що затримання представника політсили може бути політичною розправою.
На сайті міськради зареєстрували петицію про дострокове складання депутатських повноважень Бакшуном та звільнення Горбатова з посади директора комунального підприємства.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 494 | Теги: Іван Бакшун, Чернігів, Хабар, застава | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar