реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 16 » Затримано "асфальтних" хабарників
20:01
Затримано "асфальтних" хабарників
Затримано Під час одержання хабара двох посадовців однієї з дорожньо-експлуатаційних дільниць державного підприємства затримали на «гарячому».

Як встановили поліцейські, посадовці вимагали у підприємця 20 тисяч гривень за те, щоб той зміг безперешкодно укласти з ними договір та придбати асфальт на заводі, підпорядкованому хабарникам.

Однак підприємець не розгубився та звернувся за допомогою до управління захисту економіки в області. Згодом, під процесуальним керівництвом районної прокуратури працівники управління захисту економіки та слідчі прилуцького відділу поліції затримали посадовців.

На даний час одному із зловмисників повідомлено про підозру та затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, щодо іншого – вирішується питання щодо повідомлення про підозру. Предмет злочину вилучено, проводились обшуки за місцем роботи фігурантів.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області
за матеріалами управління захисту економіки



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 806 | Теги: хабарники, Чернігівщина, Кримінал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar