реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 13 » Затримано терориста, який влаштував вибух на блокпості у Станиці Луганській. Фото
13:49
Затримано терориста, який влаштував вибух на блокпості у Станиці Луганській. Фото
Затримано терориста, який влаштував вибух на блокпості у Станиці Луганській. Фото Як уже повідомлялося, 16 січня, представившись місцевим жителем, терорист приніс бійцям на блокпост трилітрову банку меду, в якій знаходився вибуховий пристрій. В результаті диверсії загинув боєць, троє тяжко травмовані.
Як повідомив заступник командира спецбатальйону «Чернігів» Віталій Костюченко, бійці вирішили, що затримання терориста є справою честі. Хлопці налаштовані до місцевого населення позитивно, чим можуть допомагають йому, діляться харчами і медикаментами, тому за цю підлість винуватець має бути суворо покараний.
І хоча постраждалі бійці були не з чернігівського батальйону, хлопці з місцевими оперативниками приклали максимум зусиль аби знайти негідника. Бійці перевірили сотні людей, обійшли десятки помешкань аби вийти на терориста. Згодом із надійних джерел чернігівці нарешті отримали оперативну інформацію, що терорист намагатиметься просочитися повз український блокпост.
Спеціально для цього бойовики російсько-терористичних військ навіть влаштували обстріл блокпосту, сподіваючись, що в цей момент контроль буде послаблений. Але все сталося із точністю до навпаки. Бійці батальйону разом з працівниками СБУ, незважаючи на ворожий вогонь, майстерно затримали терориста.

За інформацією прес-служби УМВС України в Чернігівській області



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 925 | Теги: терористи, Станиця Луганська, батальйон «Чернігів» | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar