реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 23 » Затверджено макети вказівників вулиць Чернігова
14:41
Затверджено макети вказівників вулиць Чернігова
Затверджено макети вказівників вулиць Чернігова На щотижневій нараді міський голова повідомив про затвердження макетів вказівників вулиць, що розроблені робочою групою з дизайн-коду міста Чернігова.
Про це пише Управління ЖКГ на своїй сторінці у мережі facebook

Наразі визначаються типорозміри табличок, що залежать від віддаленості будинку до проїжджої та пішохідної частини вулиці.
Після виділення коштів в рамках Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2017-2020 роки буде розроблений графік виготовлення та встановлення вказівників.
Монтаж табличок з назвами вулиць та нумерацією будинків розпочнеться з центру міста та буде проведений на усіх вулицях, що були перейменовані в рамках процесу декомунізації.
Нагадаємо, написи на вказівниках виконані спеціальним шрифтом, який добре сприймається під часу руху та на відстані.

Переважно будуть встановлюватися горизонтальні таблички, якщо ж архітектура будівлі унеможливлюватиме їх монтаж, то будуть встановлюватися вертикальні вказівники.

На фото: макети вказівників. Таблички в чорно-коричневих кольорах призначені для розміщення в історичній частині міста Чернігова, таблички в чорно-білій гамі – монтуватимуться на інших вулицях.









Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 863 | Теги: таблички, декомунізація, Чернігів, вулиці | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar