реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 20 » Затверджено склад редакційної ради КП ТРА «Новий Чернігів»
18:56
Затверджено склад редакційної ради КП ТРА «Новий Чернігів»
Затверджено склад редакційної ради КП ТРА «Новий Чернігів» 18 січня на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради затвердили склад редакційної ради комунального підприємства «Телерадіоагентство «Новий Чернігів» міськради. До нього увійшли генеральний директор КП ТРА «Новий Чернігів» Ольга Капустян, заступник міського голови Олександр Ломако та представник ГО «Відкритий університет Майдану», член виконкому Тетяна Бойко.

За словами генерального директора КП ТРА «Новий Чернігів» Ольги Капустян, відповідно до законодавства телерадіоорганізації мають передбачити створення у складі органів її управління спеціального наглядового органу (редакційної ради), половина складу якого призначається засновниками або власниками телерадіоорганізації. Інша частина складу обирається її творчим колективом. Недотримання визначених вимог є підставою для недопущення відповідної телерадіоорганізації до конкурсу на видачу ліцензії на мовлення.

Функція редакційної ради – дотримання редакційного Статуту, який містить збірку понять діяльності журналістів, яка направлена на дотримання чинного законодавства.

Як вже повідомлялося раніше, починаючи з нового року, на 26 році існування міський телеканал переходитиме на новий етап свого розвитку – на 24-х годинне цифрове мовлення. Планується, що буде поступове відключення від існуючого аналогового мовлення у період до 2020 року.

На даний час мешканці Чернігова мають доступ до 32-ох ефірних (аналогових та цифрових) всеукраїнських та національних телеканалів, 2-х ефірних місцевих телеканалів — „Сівер-центр” і „Новий Чернігів”, 1-го кабельного — „Дитинець”, а також близько десяти загальнонаціональних FM-станцій.

ТРА «Новий Чернігів» спеціалізується на виробництві власного продукту, подачі інформації та експертної думки з перших уст, регіональних новинах, розповсюдженні інформаційних, культурологічних, просвітницьких, розважальних і дитячих програм, ток-шоу у прямому ефірі.

При переході на 24 години мовлення планується більшу частину ефірного часу провести через два інтерактивних багатогодинних проекти — ранковий і вечірній. Крім того, більш широко застосовуватимуться інтерактивні телевізійні технології, спрямовані на створення зворотного зв’язку, вивчення громадської думки щодо тематики програм або проблем регіону. Це й інтерактивне опитування в прямому ефірі, і прямий телефонний зв’язок зі студією під час прямих ефірів, і опитування інтернет-аудиторії через сайт ТРА „Новий Чернігів” www.newch.tv, і живий зв’язок з аудиторією інших регіонів через телемости. А також організація і проведення зустрічей, прес-конференцій в прес-холі компанії з веденням запису у режимі прямого ефіру та online трансляцією на сайті, інших інтернет-платформах телеканалу.

Чинний склад редакційної ради від колективу було обрано на загальних зборах творчого колективу КП ««Телерадіоагентство «Новий Чернігів» у жовтні 2017 року.

Прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 683 | Теги: телебачення, Новий Чернгів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar