реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 19 » Завершено розслідування факту одержання високопосадовцем хабара у 20 тис. грн.
17:38
Завершено розслідування факту одержання високопосадовцем хабара у 20 тис. грн.
Завершено розслідування факту одержання високопосадовцем хабара у 20 тис. грн. Прокуратурою Чернігівської області завершено розслідування кримінального провадження щодо одержання 20 тис. грн. неправомірної вигоди заступником начальника чернігівського міського відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій. Обвинувальний акт направлено до суду.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.
Згідно обвинувального акту, дії працівника ДСНС кваліфікуються як вимагання та одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах третіх осіб дій з використанням службового становища — за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо працівника ДСНС, згідно норм процесуального законодавства, проводив слідчий відділ прокуратури.
Як вже повідомлялося раніше, посадовець ДСНС був затриманий безпосередньо при одержанні грошей у своєму службовому кабінеті 15 січня. На той час щодо нього вже було розпочато кримінальне провадження за фактом вимагання неправомірної вигоди в сумі 20 тис. грн. у директора приватного підприємства. Хабар вимагався за незастосування штрафних санкцій щодо виявлених недоліків техногенної та пожежної безпеки в приміщенні магазину підприємства.
Прокуратурою і надалі будуть вживатися всі належні заходи для виявлення корупціонерів, їх притягнення до відповідальності і невідворотного покарання.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1028 | Теги: Чернігівщина, прокуратура, Хабар | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar