реклама партнерів:
Головна » 2019 » Травень » 4 » Зеленський пропонує інавгурацію в День пам‘яті жертв політичних репресій
21:38
Зеленський пропонує інавгурацію в День пам‘яті жертв політичних репресій
Зеленський пропонує інавгурацію в День пам‘яті жертв політичних репресій Новообраний президент України Володимир Зеленський написав листа голові Верховної Ради Андрію Парубію, в якому просить провести інавгурацію 19 травня.
Про це він повідомив у своєму Facebook, передає НВ

"Вважаю, що інавгурація має відбутися 19 травня. Саме на цій даті я наполягав і на сьогоднішній зустрічі з головами парламентських фракцій. Саме про 19 травня писав у листі голові Верховної Ради Андрієві Парубію. Визначеність вкрай важлива і для народу України, і для іноземних гостей, які вже висловили бажання прибути на урочистості, і для мене особисто", - прокоментував листа Зеленський.

"19 травня вкрай навдала дата для інавгурації- це День пам‘яті жертв політичних репресій, визначений Указом президента в 2007 році. Тобто це траурний день в який проводяться жалобні заходи по всій Україні, обмежено розважальні заходи та розважальне мовлення на ТБ", зазначає Керівник Українського інституту національної пам‘яті Володимир В‘ятрович на сторінці facebook

Напередодні у суботу новообраний президент України Володимир Зеленський прибув до будівлі Верховної Ради України для зустрічі з головою парламенту Андрієм Парубієм та лідерами фракцій.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 877 | Теги: інавгурація, Верховна Рада, Зеленський | Рейтинг: 3.0/2
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar