реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 26 » «Зимові Олімпійські забави» в клубах за місцем проживання
18:17
«Зимові Олімпійські забави» в клубах за місцем проживання
«Зимові Олімпійські забави» в клубах за місцем проживання 23 січня у Чернігові для дітей клубів за місцем проживання було організовано спортивно-розважальне свято «Зимові Олімпійські забави», повідомляє Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання.
Проблема пропаганди здорового способу життя знаходиться на часі, тому це й стало першочерговою метою заходу. Організатори свята: комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради, Чернігівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласний осередок НОК України.
На змаганнях були присутні почесні гості - спеціаліст Центру «Спорт для всіх» Анатолій Березюк та відповідальний секретар обласного осередку НОК України, заслужений майстер спорту України з біатлону, призерка чемпіонатів світу та Європи Ніна Лемеш. Вони побажали командам удачі, великих спортивних досягнень та міцного здоров’я.
Також Ніна Лемеш розповіла про школярів, які досягли великих висот у спорті, та передала побажання юним спортсменам від президента НОК Сергія Бубки.
Участь у змаганнях брали вихованці клубів за місцем проживання середнього шкільного віку. Кожна команда складалася з 8 учасників. Всього було заявлено 8 команд:
- команда «Red Bull» (збірна клубів «Чайка» та «Джерельце»);
- команда «Дружба» (збірна клубів «Берегиня» та «Ровесник»);
- команда «Снігури» (збірна клубів «Україна» та «Юніор»);
- команда «Укроп» (збірна клубів «Щит княжого міста» та «Червоні вітрила»);
- команда «Адреналін» (збірна клубів «Інтелект» та «Клуб ім. Ю.О. Гагаріна»);
- команда «Лямур» (збірна клубів «Берегиня» та відділу соціально-профілактичної роботи);
- команда «Динаміт» (збірна клубів «Десна» та «Камертон»);
- команда «Лідер» (збірна клубів «Фортуна», «Юність» та «Мушкетер»).

Змагання проходило у формі спортивних естафет. Почалося воно урочисто під звуки Державного гімну України. Учасники внесли до спортивної зали олімпійський та державний прапори, прослухали настановчі слова від гостей, і змагання почалися. Діти змагалися у швидкості, спритності та витривалості. Кожна команда-учасниця творчо підійшла до змагань. Діти підготували свій девіз та особливу символіку. По закінченні заходу всі команди отримали цінні призи.
Переможцями стали – команди «Адреналін» та «Снігури», які отримали додаткові подарунки та спортивний інвентар. Суддівська колегія визначила команду, яка найкреативніше підійшла до змагань (найкраща символіка, девіз та група підтримки). Це команда - «Red Bull».
Ми щиро вітаємо всіх переможців та учасників змагань, бажаємо великих спортивних досягнень та мирного неба над головою. Велику подяку за співпрацю висловлюємо адміністрації школи №2.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1052 | Теги: спорт, молодь, зимові олімпійські забави | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar