реклама партнерів:
Головна » 2016 » Серпень » 30 » 29 серпня у Чернігові урочисто відкрили дитячий ігровий майданчик по вул. Чайковського, 5
21:10
29 серпня у Чернігові урочисто відкрили дитячий ігровий майданчик по вул. Чайковського, 5
29 серпня у Чернігові урочисто відкрили дитячий ігровий майданчик по вул. Чайковського, 5 Загалом це п’ятий майданчик із встановлених цього року за кошти міського бюджету в рамках виконання міської Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016 – 2017 роки. Програма має на меті забезпечення дітей міста за місцем їх проживання обладнаними місцями для безпечного активного відпочинку, фізичного та соціального розвитку.

З нагоди відкриття майданчика для мешканців мікрорайону влаштували дитяче свято. Для дітей була представлена розважальна програма, працювали аніматори, проводились цікаві змагання та конкурси. Всіх учасників пригощали солодощами.

Урочистості з нагоди відкриття дитячого майданчика відвідали Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, його заступник Сергій Фесенко, представники управління ЖКГ, інших структурних підрозділів міської ради. Вони поспілкувалися з жителями мікрорайону, які мали можливість напряму звернутись до відповідальних осіб з найбільш гострими питаннями, які турбують жителів мікрорайону. Міський голова дав доручення щодо ретельного вивчення та вирішення цих питань.

Вітаючи жителів мікрорайону з відкриттям дитячого майданчика, міський голова зазначив, що їх спорудження відбувається наразі за кошти міського бюджету, тож в них є частка внеску всіх жителів міста. Міський голова також повідомив, що загалом у місті заплановано відкрити 15 ігрових дитячих та 15 спортивних майданчиків.

Як вже повідомлялося раніше, на виконання Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків з міського бюджету у поточному році буде виділено 1,5 млн грн на дитячі майданчики і 1 млн грн – на спортивні. Загальний обсяг фінансування на два роки - 4 786,4 тис. грн.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 845 | Теги: дитячий майданчик, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar