реклама партнерів:
Головна » 2021 » Серпень » 1 » Чи подарує Рінат Ахметов чернігівським дітям приміщення для дитсадка по вул.Коцюбинського, 50А ?
07:14
Чи подарує Рінат Ахметов чернігівським дітям приміщення для дитсадка по вул.Коцюбинського, 50А ?
Чи подарує Рінат Ахметов чернігівським дітям приміщення для дитсадка по вул.Коцюбинського, 50А ? Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на ранковій нараді 27 липня повідомив про досягнуту домовленість між міською владою та представниками Укртелекому про купівлю будівлі за адресою Коцюбинського,50А з метою зробити у ній дитячий садок. Проте, незважаючи на ці домовленості, міський голова звернувся безпосередньо до Ріната Ахметова з проханням подарувати дітям цей об’єкт.

- Публічно хочу зробити це інформаційне повідомлення. У нас досягнута домовленість з приводу придбання приміщення за адресою Коцюбинського,50А. На жаль, мені особисто не вдалося зв’язатися з власником будівлі Рінатом Леонідовичем Ахметовим, тому хочу з повагою публічно звернутись до нього зараз і сподіваюсь, що він почує це прохання всіх містян, яке я озвучу.

У нашому місті є спірний об’єкт - будівля Укртелекому за адресою Коцюбинського,50А, яку свого часу відвідав тодішній прем’єр-міністр Микола Азаров. На той час було прийняте рішення зробити у цьому приміщенні, яке знаходиться у самісінькому центрі Чернігова, дитячий садочок, який дуже потрібен місту. На ремонт частини приміщень цієї будівлі з міського бюджету було витрачено 10 мільйонів гривень. Проте згодом у будівлі змінився акціонер, підприємство було приватизоване і почалися судові тяжби за цей об’єкт, який, на сьогоднішній день, знаходиться під арештом.

На даний момент у нас досягнута домовленість з менеджментом «Укртелекому» з приводу викупу цього об’єкту за вельми демократичною ціною – 250000 доларів разом з ПДВ за об’єкт площею у 2292,4 м2. Це трохи більше 100 доларів за м2.

У той же час, я з повагою звертаюсь до Ріната Леонідовича і прошу подарувати місту цю будівлю. Я переконаний, що такий шляхетний дарунок вартістю у 250000 доларів для чернігівських дітей не принесе вам значних збитків, а ось честі зробить на 100 мільйонів доларів. За це від усіх маленьких мешканців Чернігова вам буде величезна подяка. Можливо, у майбутньому, вихованцями цього дитячого садочка буде пишатись вся Україна, - наголосив Владислав Атрошенко.

У той же час, незважаючи на це прохання до Ріната Ахметова, міський голова доручив відповідальним особам передбачити гроші у бюджеті для придбання цієї будівлі. Представники «Укртелекому» вже офіційно повідомили про намір звернутись до фонду комунального майна продати за озвученою ціною приміщення по вул. Коцюбинського,50А. Якщо це станеться, у Чернігові з’явиться ще один дитячий садочок.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1811 | Теги: діти, Чернігів, рінат ахметов, дитсадок | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar