реклама партнерів:
Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Конкурс на посаду директора Новгород-Сіверського історико-культурного музею-заповідника
20:06
Конкурс на посаду директора Новгород-Сіверського історико-культурного музею-заповідника
Конкурс на посаду директора Новгород-Сіверського історико-культурного музею-заповідника Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА з 19 жовтня 2016 року оголошує конкурс на заміщення посади директора Новгород-Сіверського історико-культурного музею-заповідника «Слово о полку Ігоревім».

У конкурсі можуть брати участь особи, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіють державною мовою та здатні за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Строк подання заяв протягом 30 днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу. Особа, яка бере участь у конкурсі, подає такі документи:
- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
- копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
- два рекомендаційні листи довільної форми;
- мотиваційний лист довільної форми;
- проекти програм розвитку закладу на один і п’ять років.
Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.
Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.
Документи, подані претендентом після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.

Зазначені документи надсилати на поштову та електронну адресу або подавати особисто Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА за адресою: вул. Коцюбинського, 70, м. Чернігів, 14000, т. (0462) 676-263, e-mail: dep@cult.gov.ua

Формування конкурсної комісії триває протягом 30 днів з дня оголошення конкурсу.

Департамент просить громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подати по три кандидатури, з яких потім Департамент шляхом жеребкування визначить трьох кандидатів до складу конкурсної комісії.

За додатковою інформацією звертатися до Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА.

Джерело: Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 717 | Теги: Новгород-Сіверський музей-заповідни, директор, вакансія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar