реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 29 » Малий та середній бізнес поповнили місцеві бюджети Чернігівщини більш ніж на 2 мільярди гривень
09:59
Малий та середній бізнес поповнили місцеві бюджети Чернігівщини більш ніж на 2 мільярди гривень
Малий та середній бізнес поповнили місцеві бюджети Чернігівщини більш ніж на 2 мільярди гривень До бюджетів Чернігівської області у першому півріччі 2018 року суб’єктами господарювання середнього і малого бізнесу сплачено 2,2 мільярда гривень, або майже половину загальної суми надходжень.

По платежах державного бюджету представниками середнього бізнесу сплачено 657 мільйонів гривень податків і зборів, малого бізнесу та мікропідприємництва – майже 442 мільйони.

До бюджетів ОТГ від суб’єктів середнього підприємництва надійшло майже 516 мільйонів гривень, від представників малого бізнесу – близько 590 мільйонів.

Внесок малого бізнесу у наповнення бюджетів територіальних громад залишається стабільним, а сума сплачених податків у порівнянні до відповідного періоду минулого року збільшилась на чверть, або на 119 мільйонів гривень.

Суб’єкти господарювання середнього підприємництва забезпечили майже такий же внесок у наповнення місцевих бюджетів, як і в першому півріччі минулого року, сума сплачених податків збільшилась на 22% (+213 мільйонів гривень).

За матеріалами Державної фіскальної служби в Чернігівській області



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1088 | Теги: Чернігівщина, бюджет, бізнес | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar