реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 24 » У Чернігові пожежа в п'ятиповерховому будинку: один загиблий
22:12
У Чернігові пожежа в п'ятиповерховому будинку: один загиблий
У Чернігові пожежа в п'ятиповерховому будинку: один загиблий 23 грудня о 04:51 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в однокімнатній квартирі на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку, що у Чернігові по вул. Івана Мазепи, 37. На місце пригоди було оперативно залучено два відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, пожежна автодрабина та 10 чоловік особового складу. Для забезпечення безпечної евакуації мешканців під'їзду рятувальники задіяли пересувний димосос, за допомогою якого здійснювалося нагнітання свіжого повітря у під'їзд. Загалом в ході проведення невідкладних робіт проведено евакуацію 27 мешканців будинку, серед яких 5 дітей.

Вогнеборці оперативними діями о 05:11 локалізували, а о 05:40 остаточно ліквідували загоряння. В ході гасіння у квартирі виявлено тіло квартиронаймача без ознак життя, особа якого встановлюється. Ймовірною причиною трагедії послужила необережність під час паління загиблого. По факту пожежі правоохоронцями проводиться розслідування.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті, не допускати паління у ліжку, особливо у нетверезому стані.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 776 | Теги: Чернігів, пожежа, ДСНС | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar