реклама партнерів:
Головна » 2016 » Травень » 21 » У Чернігові з 15 червня майже удвічі зростуть тарифи на послуги з утримання будинків
19:44
У Чернігові з 15 червня майже удвічі зростуть тарифи на послуги з утримання будинків
У Чернігові з 15 червня майже удвічі зростуть тарифи на послуги з утримання будинків У Чернігові з 15 червня майже удвічі зростуть тарифи на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.
Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Чернігівської міської ради, відповідне рішення схвалено 20 травня під час чергового засідання виконкому міськради.

Як пояснили комунальники, підставою для перегляду квартплати стало зростання вартості складових витрат у послугах з утримання будинків, насамперед, заробітної плати та орендної плати за землю.
Нові тарифи у Чернігові для одноповерхових будинків становитимуть 2,307 грн/м кв., для багатоповерхових будинків до 16 поверхів включно: без ліфтів – 2,70 грн/м кв., з ліфтами – 2,95 грн/м кв.; для багатоповерхових будинків з 17 поверху і вище: без ліфтів – 2,76 грн/м кв., з ліфтами – 3,13 грн/м кв. У середньому зростання тарифів становитиме майже удвічі.

Управлінню ЖКГ міської ради рекомендовано у межах повноважень забезпечити контроль за якістю надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у м. Чернігові. Рішення виконкому набуває чинності з 15 червня.

Востаннє виконком переглядав тарифи на послуги з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій у 2012 році, але тоді рішення було скасовано як необгрунтоване.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 916 | Теги: утримання будинків, тарифи, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar