реклама партнерів:
Головна » 2010 » Жовтень » 28 » Звернення до жителів Чернігівщини голови обласної організації УНП депутата Чернігівської міської ради Володимира СТУПАКА
23:40
Звернення до жителів Чернігівщини голови обласної організації УНП депутата Чернігівської міської ради Володимира СТУПАКА
Звернення до жителів Чернігівщини голови обласної організації УНП депутата Чернігівської міської ради Володимира СТУПАКА Шановні чернігівці! Українська народна партія має більш як двадцятирічну історію. Вона завжди відстоювала українські національні інтереси, завжди захищала виборців.
Ми недопустили знищення парків та скверів в Чернігові, зупинили незаконне будівництво, боролися проти «дерибану» землі, завжди відстоювали права українських селян, захищали чернігівських товаровиробників.
У цей непростий час ми закликаємо усіх патріотичних виборців об’єднатися довкола Української народної партії.
Зрозуміло, що «Свобода» та інші українські патріотичні партії на Чернігівщині не мають ніяких шансів пройти у місцеві ради. А голоси виборців, що за них проголосують, дістануться антиукраїнським політичним силам.
Єдиною, серед патріотичних українських партій, яка реально діє в Чернігові та області і має реальні шанси пройти до обласної, міських та районних рад – це Українська народна партія!
У виборчому бюлетені до обласної ради – № 10, до Чернігівської міської ради – № 10.






Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1187 | Теги: вибори 2010, Володимир Ступак | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar