реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 11 » Отця Сергія нагороджено орденом «Народний Герой України»
20:16
Отця Сергія нагороджено орденом «Народний Герой України»
Отця Сергія нагороджено орденом «Народний Герой України» 10 лютого у Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя відбулася 13-та церемонія нагородження орденом «Народний герой України». Серед героїв – воїни, волонтери, лікарі, священослужителі та журналісти.

«Народний герой України» минулого року запровадили волонтери. Це – срібна нагорода у вигляді тризуба з накладеним по центру піднятим мечем. Червоно-чорна стрічка на колодці – для воїнів, жовто-блакитна – для волонтерів та медиків.

«Український народ, який живе в усіх куточках нашої неньки-планети, присилає срібло для цих нагород. Зараз із 32-х країн світу надсилають, та, звичайно, найбільше – з України. Майже півтори тисячі людей прислали срібло», – розповів організатор та ініціатор ідеї Андрій Боєчко.

Її отримали 18 осіб, серед яких наш земляк, настоятель собору Всіх Святих отець Сергій Чечин.

Орден виготовлений зі срібла 925 проби, кожна нагорода має індивідуальний номер та елементи захисту. Всього виготовлено вже більше 100 орденів. Срібло для виготовлення Орденів збирали представники з 16 країн світу. Український боксер В’ячеслав Узелков передав на Орден свою срібну медаль, яку отримав на Чемпіонаті Європи з боксу 2002 року.
Також на виготовлення ордена срібні вироби дає кожний, хто має таку можливість, адже це справді народна нагорода.

Джерело: Новини Полтавщини



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 981 | Теги: отець Сергій, народний герой України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar