реклама партнерів:
Головна » 2019 » Червень » 27 » Парламентські вибори. Серйозна конкуренція на виборчому окрузі № 205
17:57
Парламентські вибори. Серйозна конкуренція на виборчому окрузі № 205
Парламентські вибори. Серйозна конкуренція на виборчому окрузі № 205 Тривалий час, до 23 червня, на виборчому окрузі № 205 було тихо і спокійно – жодного претендента на мандат нардепа. Межі округу: Деснянський район, частина Новозаводського району міста Чернігова.
Але, вже через кілька днів тут почалася справжня спека: 15 кандидатів. З них 8 – від партій і 7 – самовисуванці.

Основним претендентом на путівку у Верховну Раду є екс-голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч. Цього разу він проігнорував політичні партії і став самовисуванцем. Хоча, у 2014-2015 роках Куліч був нардепом по цьому округу від Блоку Петра Порошенка.
Конкуренти у нього також не менш імениті. Це, зокрема, адвокат Юрій Власенко від «Батьківщини»; директор ТОВ «Ділайс» Олег Семінський від партії «Слуга народу»; проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Київського національного університету будівництва і архітектури Володимир Ткаченко – самовисуванець.

У боротьбу за мандат нардепа пішли і кілька представників органів місцевого самоврядування: Володимир Грецький, голова Деснянської районної у місті Чернігові ради, від партії «Свобода»; Марія Родикова, заступник голови Деснянської районної у місті Чернігові ради, від партії «Наш край»; Жанна Шерстюк, депутат міськради, адвокат, від «Радикальної партії Олега Ляшка».

А ще додали сюди і так званих самовисуванців: пенсіонер Сергій Асмолов зі Львова; генеральний директор, ПрАТ «Медфарком-Центр» Михайло Бабенко із Києва; тимчасово не працюючий Ярослав Куц із Чернігова; пенсіонер Леонід Сапон з Чернігова. А ще й касир ФОП Ушакова Т.О. Ольга Куліш (майже Куліч!).

Крім згаданих претендентів на мандат і кандидати від партій: підприємець Людмила Бабичева від «Сила і честь»; директор будівельної компанії «СВ надійний партнер» Світлана Живенко від «Опоблоку»; регіональний менеджер АТ «Райффайзен Банк Аваль» Василь Куліда від «Опозиційна платформа – за життя».

Політична боротьба на виборчому окрузі № 205 обіцяє бути жорстокою.
Розповімо, читайте новини «Чернігівського формату»…

Сергій Васильченко, «Чернігівський формат».



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 797 | Теги: Чернігів, Валерій Куліч, парламентські вибори, округ 205 | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar