реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 30 » Росія вдарила рублем по заробітчанам!
17:52
Росія вдарила рублем по заробітчанам!
Росія вдарила рублем по заробітчанам! З першого січня набрали чинності зміни в оподаткуванні доходів іноземних громадян, працюючих на території Російської федерації. Курс рубля постійно падає, доходи зменшуються і російська влада знайшла спосіб збільшити надходження до свого бюджету. За прогнозами самих росіян лише Московський бюджет за рік збагатиться на дванадцять мільярдів рублів за рахунок оформлення гастербайтерами обов’язкових Патентів на роботу і сплати щомісячних податків, повідомляє Чернігівська обласна державна телерадіокомпанія.
Всі зміни вже розміщені на офіційному сайті міграційної служби Російської федерації. Для прикладу, іноземці, офіційно працюючі в Москві, минулого року щомісячно сплачували тисячу двісті рублів податку, віднині ж платитимуть чотири тисячі рублів. До того ж платним стало і саме оформлення Патентів на роботу, які з січня видають у новому єдиному міграційному центрі за шістдесят кілометрів від Москви. Няня Марія нововведенням не рада, бо окрім того, що діставатися туди незручно, все це вдарить по її кишені.
Марі Кириченко ще пощастило, бо вона закінчила школу до дев’яносто першого року, а так би окремо складала іспити на знання російської мови та історії – ще одне нововведення. Переоформити Патент їй треба протягом місяця з часу перетину кордону, або нажити проблем і заплатити додатковий штраф від десяти до п’ятнадцяти тисяч рублів. За останній рік заробітки в Росії стали меншими, курс рубля суттєво впав і багато наших заробітчан думають, що робити далі, каже жінка.
Цікаво, як же працюється українцям в Росії у нинішніх умовах? Роботодавці української няні виявилися людьми толерантними, але для себе вона вирішила, ніде і ні з ким не вступати у політичні дебати.
Вже рік незручності відчувають і неофіційно працюючі в Росії українці, бо їх перебування там обмежили шістьма місяцями на рік і вони їздять на заробітки три через три місяці.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1111 | Теги: патенти, заробітчани, рубль, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar