реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 7 » У Чернігові презентовано друге видання книги "Вклоняємось доземно українському солдату"
10:43
У Чернігові презентовано друге видання книги "Вклоняємось доземно українському солдату"
У Чернігові презентовано друге видання книги У Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені В.Г. Короленка відбулася презентація вже другої книги видання «Вклоняємось доземно українському солдату», яку підготував і видав колектив Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія».
Про це повідомляє Медіа-центр МО України (м. Чернігів).

Для читацької спільноти міста, студентів, школярів і науковців книгу презентували військові журналісти та офіцери-учасники антитерористичної операції.

– У книзі йдеться про українських воїнів, справжніх патріотів, які боронять незалежність та цілісність нашої держави на Сході країни. Книга містить замальовки та нариси військових журналістів про героїв війни на гарячому Донбасі. Вона покликана відповісти на питання «Хто вони, захисники України? Яку ціну платять, виконуючи свій професійний обов’язок? — розповів присутнім начальник інформаційного відділу редакції збору та обробки інформації з регіонів Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія» у м. Чернігові полковник Вадим Мисник.

Також перед присутніми виступила найменша учасниця презентації Аня Сусленко. Школярка продекламувала вірш своєї мами, який присвячується воїнам-учасникам АТО.

На завершення презентації декілька десятків примірників книги були надані представникам бібліотек Чернігова.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1132 | Теги: книга, АТО, українська армія, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar