реклама партнерів:
Головна » 2024 » Лютий » 2 » Українські Захисники отримали від вихованців Чернігівський ліцей з ПВФП подарункові пакунки
21:00
Українські Захисники отримали від вихованців Чернігівський ліцей з ПВФП подарункові пакунки
Українські Захисники отримали від вихованців Чернігівський ліцей з ПВФП подарункові пакунки Днями українські Захисники в знак підтримки та вдячності отримали від вихованців Чернігівський ліцей з ПВФП подарункові пакунки.
Військовослужбовці 1 окрема танкова Сіверська бригада завітали до ліцею, аби поспілкуватися з майбутніми Захисниками й Захисницями України та передати від них побратимам, які нині виконують бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту, солодощі, засоби для обігріву, власноруч виготовлені вихованцями ліцею маскувальні сітки й обереги, а також листи зі словами вдячності та підтримки.
Захід відбувся за ініціативи керівництва Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, батьківського комітету ліцею та за підтримки керівництва Чернігівського обласного ТЦК та СП.
Варто зазначити, що юнаки та дівчата вже не вперше підтримують такими чином наших воїнів, які продовжують мужню боротьбу з ворогом за вільне майбутнє українського народу. Цього разу приємною несподіванкою для керівництва ліцею та його вихованців стало те, що один з військовослужбовців танкової бригади також навчався у Чернігівському ліцеї з ПВФП та є його випускником 1996 року. Нині ж він разом з побратимами віддано боронить Україну та її Незалежність.
Військовослужбовці, що завітали до закладу освіти, радо прийняли підготовлені керівництвом ліцею, його вихованцями та їх родинами подарунки, подякувавши за підтримку та незламну віру у Перемогу над ворогом.

Нагадаємо, що випускники Чернігівського ліцею з ПВФП від 2014-го року мужньо боронять Незалежність Батьківщини. Зі зброєю в руках вони зустріли повномасштабну війну, з перших днів дали гідну відсіч загарбникам у складі своїх бойових підрозділів. Нині колишні ліцеїсти продовжують відстоювати право українців на життя у вільній державі, пʼятеро випускників отримали звання Героїв України, чотирьом з них воно було присвоєно, на жаль, посмертно...
У часи боротьби українців з російським ворогом за власні свободу та вільне майбутнє підтримка Захисників відіграє надважливе значення, тому, за нагоди - подякуйте нашим оборонцям за відданість своїй справі та Україні, адже разом ми - сила!

За інформацією Чернігівський ТЦК та СП



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1577 | Теги: війна, Чернігівський ліцей, волонтерство, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar