реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 25 » Збереження монополістів: у Чернігові поділили транспортні маршрути на 5 років
17:29
Збереження монополістів: у Чернігові поділили транспортні маршрути на 5 років
Збереження монополістів: у Чернігові поділили транспортні маршрути на 5 років 23 грудня в Чернігові відбулося засідання конкурсного комітету по визначенню перевізника на міські автобусні маршрути.
Левову частину ринку громадського транспорту очікувано зайняли підприємства сім'ї Вакуленка ДП "Пассервіс" та ТОВ "Пассервіс-Люкс" - 16 маршрутів (2, 2а, 3, 5, 7, 8, 11, 12, 14, 16, 20, 25, 26, 44, 43, 46 маршрути.). Повідомляє член конкурсного комітету Тетяна Романова.

ПрАТ Таксосервіс із 13-ти заявлених виграв 2 маршрути (37 та 17) і тимчасово зобо'язався обслуговувати маршрут №27, поки КП ЧТУ не придбає нові автобуси.

Решта - дрібні підприємці, що забрали "свої" маршрути, які і до цього були за ними. Так підприємство «ЧАК» Олександра Ковальова зберегло за собою 33 та 42 маршрути. ФОП «Корінь» - 1 та 15-й маршрути. ФОП «Кушнір» - 21й та 23й. ФОП «Заяць» - 24 та 24а. «Пассавто-ЛТД» - 30 маршрут.

Єдине немісцеве підприємство київська кампанія АТН, яке претендувало на маршрут №1, до участі в конкурсі не допустили. В комісії вирішили, що кияни подали неповний пакет документів.

Залишились ні з чим після конкурсу такі перевізники, як: ПП «Автоера» (обслуговували 8 маршрут) і ФОП «Мекшун» (17-й маршрут).
Також залишились так звані дачні маршрути, на які, власне, претендентів і не було (9-й, 18,22, 22-а, 29, 36 та 47). В зв'язку з цим планується провести повторний конкурс вже в новому році.

До речі, майже всі перевізники по майже всім маршрутам зобов'язуються оновлювати щорічно свій рухомий склад згідно інвестиційної угоди.

Також підприємці зобов’язалися встановити GPS на автобуси для відслідковування руху, встановити системи електронного зчитування квитка, яку запропонує міська влада.

У разі невиконання інвестиційних зобов’язань, в міській раді обіцяють розривати договори з такими перевізниками.

За матеріалами: Чернігівщина: події і коментарі




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 986 | Теги: монополісти, маршрутки, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar