реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 22 » Програма з охорони життя людей на водних об’єктах у місті
19:01
Програма з охорони життя людей на водних об’єктах у місті
Програма з охорони життя людей на водних об’єктах у місті Одним із питань, які розглядалися на засіданні виконкому міської ради, була реалізація «Програми з охорони життя людей на водних об’єктах у місті Чернігові на 2006-2010 роки».
Основною метою Програми є реалізація державної політики у сфері захисту населення від нещасних випадків і надзвичайних ситуацій на водних об’єктах, спрямованої на рятування життя та збереження здоров’я і запобігання загибелі людей на цих об’єктах.
Загальна сума коштів, передбачених на виконання даної програми, становить 203,5 тис. грн., з яких 80 тис. грн. – кошти з міського бюджету, решта 123,5 тис. грн. з районних.
Ці кошти направляються на обстеження та очищення дна міського пляжу «Золотий берег», утримання сезонних рятувальних постів та виготовлення наочних матеріалів з безпеки людей на воді.
Для мешканців та гостей міста у літній період на території Чернігова працюють пляж «Золотий берег», а також чотири офіційних місця відпочинку біля води – річка Стрижень в районі Ялівщини, станція човнів, готель «Брянськ» на Десні в районі Бобровиці та гідрокар’єр на Лісковиці.
До початку купального сезону управлінню житлово-комунального господарства міськради доручено заключити договір з міською водолазно-рятувальною станцією №1 на обстеження і очищення дна акваторії "Золотого берега".
Контроль за виконанням Програми здійснює управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради.

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради



Категорія: Медицина | Переглядів: 1188 | Теги: рятування людей, міськрада, охорона здоров"я, річки, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar