реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 23 » 31 жовтня о 10:00: у Чернігові увімкнуть електросирени
14:05
31 жовтня о 10:00: у Чернігові увімкнуть електросирени
31 жовтня о 10:00: у Чернігові увімкнуть електросирени З метою комплексної перевірки готовності системи централізованого оповіщення цивільного захисту 31 жовтня о 10:00 год по Чернігову будуть увімкнені електросирени. Вони будуть лунати на протязі 5 хв. з переривистим звучанням.
Про це сьогодні на розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради повідомив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради Григорій Годун.

За його словами така перевірка в той же самий час буде проведена по всій Чернігівській області. Попередня така перевірка проводилася 4 роки тому. На території міста Чернігова встановлено 38 електросирен, звучатимуть всі.

31 жовтня, почувши звук сирен, робити не потрібно нічого - просто зберігати спокій. Але взагалі за правилами, після такого сигналу громадянам потрібно:

увімкнути радіоприймач на першій програмі українського радіо або програмі Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії та програмах місцевих телерадіокомпаній;
уважно прослухати інформацію, довести її до родичів і сусідів та діяти відповідно до отриманих рекомендацій і вказівок, - розповів Григорій Годун.

За матеріалами прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 835 | Теги: оповіщення, Чернігів, сирена | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar