реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 27 » Архітектурно-будівельна інспекція зупинила скандальне будівництво біля Єлецького монастиря
17:26
Архітектурно-будівельна інспекція зупинила скандальне будівництво біля Єлецького монастиря
Архітектурно-будівельна інспекція зупинила скандальне будівництво біля Єлецького монастиря Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Чернігівській області скасувало реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт щодо будівництва п'ятиповерхових житлових будинків у м. Чернігові по вул. Князя Чорного, 4а (І-ІІІ черга) за подання недостовірних даних у дозвільному документі.
Про це повідомляє прес-служба Державної архітектурно-будівельної інспекції.

Під час проведення перевірок Інспекція виявила, що замовник будівництва - КП «Чернігівбудінвест» - вказав недостовірні дані у декларації про початок будробіт. Зокрема, вказана в декларації проектна документація розроблена не в повному обсязі ( робочий проект на ІІ та ІІІ черги не розроблений). Також встановлено, що земельна ділянка, на якій знаходиться об’єкт будівництва, відноситься до території пам’ятки археології місцевого значення поселення передгороддя (X-XVIII ст.) стародавнього Чернігова, а І черга робочого проекту не погоджена з Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської Облдержадміністрації.

Це дало підстави ДАБІ зупинити будівельні роботи, скасувати реєстрацію декларації про початок будробіт , порушника оштрафовано на 124 тис. грн.





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1215 | Теги: забудова, Єлецький монастир, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar