реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 8 » Чемпіонат Чернігівського району з міні-футболу: чергові поєдинки
20:19
Чемпіонат Чернігівського району з міні-футболу: чергові поєдинки
Чемпіонат Чернігівського району з міні-футболу: чергові поєдинки Продовжуються поєдинки першого етапу 23-го відкритого чемпіонату Чернігівського району Чернігівської області з міні-футболу. 7 березня свої матчі зіграли команди 5-ї та 6-ї груп.

5 ГРУПА
--------------
«Гамма» (Чернігів) – «БСП» (Мньов) 2:0 (0:0)
АФК «Бакланово» (Бакланова Муравійка) – «Максимум» (Чернігів) 2:3 (1:2)
«Гамма» – АФК «Бакланово» 3:1 (1:1)
«БСП» – «Максимум» 0:4 (0:1)
«Максимум» – «Гамма» 4:5 (1:3)
АФК «Бакланово» – «БСП» 2:6 (2:4)



В останній момент сталася заміна – капітан чернігівського «Локомотиву» Олег Плавко травмувався і опинився в лікарні, через що команда не змогла прийняти участь у змаганнях. Відтак місце «Локомотива» зайняв інший чернігівський колектив – «Максимум». Хлопці з самого початку мали бажання виступати в чемпіонаті Чернігівського району, однак через прикре непорозуміння стали «33-м зайвим» (до участі в турнірі допускалися 32 команди). І тепер не тільки вийшли на майданчик, але й пробилися у наступний етап.
Як і очікувалося, поза конкуренцією виявилася «Гамма». Суперники чинили гідний опір, та все ж у другому таймі фаворит «дотискав» опонентів. Хіба що поєдинок із «Максимумом» відбувався за протилежним сценарієм. Вже після першого тайму «Гамма» лідирувала 3:1, у середині другого рахунок збільшився до 5:1. І коли здавалося, що найбільш цікаве у цьому матчі вже позаду, «Максимум» один за одним забив три м’ячі. Відтак, 5:4 і нервові останні дві хвилини.
Приємне враження залишила мньовська команда, складена переважно із школярів. А от АФК «Бакланово», один із сіяних колективів, грав ослабленим складом (група провідних гравців минулого сезону на міні-футбольних турнірах виступають за «Сіверян») і, попри всі намагання, не зумів вибороти хоча б очко.

6 ГРУПА
-------------
«СКА» (Гончарівське) – АК «БАРС-молодь» (Чернігів) 2:2 (2:0)
«Шторм» (Чернігів) – «Удар» (Чернігів) 2:4 (0:1)
«Удар» – «СКА» 2:2 (2:1)
АК «БАРС-Молодь» – «Шторм» 3:5 (3:1)
«СКА» – «Шторм» 14:2 (6:1)
«Удар» – АК «БАРС-молодь» 5:2 (1:1)



Обидва фаворити успішно пройшли груповий турнір. Гончарівці несподівано втратили очки в першому ж матчі, коли впевнено вигравали 2:0 у молодіжного складу АК «БАРС», аж раптом на останніх хвилинах двічі пропустили – 2:2. У наступному турі врятувалися вже гончарівці. «СКА» першим відкрив рахунок, однак надалі «Удар» відігрався і вийшов вперед. Гончарівці вирвали нічию після того, як на останній хвилині Іван Криштопа невідпорно пробив зі штрафного.
Перед цим «Удар» провів непростий поєдинок проти «Шторма». Під завісу першого тайму Володимир Тищенко відкрив рахунок, на початку другого суперник відігрався і навіть вийшов в лідери. Але протягом наступних чотирьох хвилин лідер атак «ударівців» В. Тищенко тричі успішно завершував комбінації партнерів – 4:2. У другому турі «Шторм» спричинив справжню сенсацію, коли зумів вирвати перемогу у поєдинку проти АК «БАРС-молодь», в якому спершу програвав 0:3. Втім, на більше хлопців не вистачило і «СКА», якого влаштовувала лише перемога, просто «розірвав» «Шторм» – 14:2. «Удар» також здобув перемогу в останньому турі і фінішував на першій позиції.

Як вже повідомлялося, до півфінальної стадії потраплять 15 кращих колективів – всі переможці груп, а також 7 команд з числа тих, що займуть другі місця в групах. На сьогодні зведена таблиця команд, що фінішували другими, виглядає наступним чином:



Перші п’ять колективів забезпечили собі путівки у наступний етап, а от шанси «Держслужбовця» виглядаюся відверто примарними.
Поєдинки двох останніх групових турнірів відбудуться в неділю, 9 березня.

7 ГРУПА
--------------
10.00 «Кера» (Лукашівка) – «ДЮСШ» (Чернігівський район)
10.35 ФК «Олишівка» – «Фортуна» (Чернігів)
11.10 «Кера» – ФК «Олишівка»
11.45 «ДЮСШ» – «Фортуна»
12.20 «Фортуна» – «Кера»
12.55 ФК «Олишівка» – «ДЮСШ»

8 ГРУПА
--------------
13.30 «Холдинг» (Чернігів) – «Пітер» (Чернігів)
14.05 «Промінь» (Голубичі) – «УЗФО» (Славутич)
14.40 «Холдинг» – «Промінь»
15.15 «Пітер» – «УЗФО»
15.50 «УЗФО» – «Холдинг»
16.25 «Промінь» – «Пітер»

Сергій ГОРОБЕЦЬ, спеціально для «Чернігівського формату»



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1360 | Теги: міні-футбол, спорт, Сергій Горобець, Чернігівський район | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar