реклама партнерів:
Головна » 2015 » Березень » 22 » Чемпіонат Чернігівського району з міні-футболу: визначилися фіналісти. Таблиці
09:11
Чемпіонат Чернігівського району з міні-футболу: визначилися фіналісти. Таблиці
Чемпіонат Чернігівського району з міні-футболу: визначилися фіналісти. Таблиці 21 березня відбулися матчі півфінального етапу 23-го відкритого чемпіонату Чернігівського району Чернігівської області з міні-футболу. 15 команд, розбиті на 5 груп, мали визначити фінальну шістку.
Поєдинки проходили дуже напружено. Як правило, доля матчів вирішувалася в другому таймі. Особливістю групових турнірів стала мінімальна кількість поєдинків, де одному із суперників вдавалося досягти зламу. В п’ятнадцяти матчах лише чотири рази перемагав той із суперників, хто першим пропускав.

Група 1
-------------
АК «БАРС» (Чернігів) – «ДЮСШ» (Чернігівський район) 3:0 (0:0)
«Холдинг» (Чернігів) – «ДЮСШ» 8:1 (1:0)
«Холдинг» – АК «БАРС» 5:2 (2:1)



Юнаки із «ДЮСШ» 18 хвилин тримали на замку ворота у матчі з АК «БАРС». А проти «Холдинга», пропустивши вже в перші 60 секунд, до 22-ї хвилини утримували мінімальне відставання (0:1). Лише наприкінці поєдинків більш досвідчені футболісти «дожимали» молодь.
«Холдинг» і АК «БАРС» перший тайм завершили миром (1:1), але по перерві «Холдинг», який має більш потужний склад, пішов у відрив і виборов пряму путівку у фінальний турнір.

Група 2
------------
«Свишень» (Кувечичі) – «СКА» (Гончарівське) 11:3 (6:1)
«Удар» (Чернігів) – «СКА» 2:7 (1:2)
«Удар» – «Свишень» 1:4 (0:4)



«Свишень» якось дуже легко розгромила армійський колектив – 3:0 вже на 5-й хвилині і надалі перевага лише збільшувалася. Не менш несподіваний результат приніс і наступний поєдинок. «Удар» прибув на змагання в ослабленому складі і грав без замін, тож інтрига зберігалася хіба що в першому таймі. На 18-й хвилині кращий бомбардир гончарівців Іван Криштопа (сьогодні на його рахунку 5 м’ячів) довів перевагу до 3:1, і в суперника просто забракло ресурсів аби щось змінити в перебігу подій на полі.
В останньому поєдинку «Свишень» вже на 10-й хвилині забезпечила необхідну перевагу над «Ударом» (4:0), після чого спокійно догравала матч.

Групи 3
--------------
«Атлетик» (Славутич) – «КДЮСШ» (Славутич) 0:3 (0:2)
«Гамма» (Чернігів) – «Атлетик» 2:6 (0:3)
«Гамма» – «КДЮСШ» 2:3 (2:1)



Група суцільних несподіванок. Вже на старті юнацька команда «КДЮСШ» зуміла здолати більш досвідчених земляків із «Атлетика». А в наступному поєдинку «Атлетик» практично «виніс» «Гамму». 12 хвилин трималася рівновага, а в наступні 6 хвилин у ворота суперника залетіло 6 м’ячів! Тепер «Гаммі» необхідно було вигравати з великим рахунком, однак юнаки і цього разу створили сенсацію. «КДЮСШ» швидко повела у рахунку, «Гамма» відігралася і вийшла вперед. Однак по перерві молоді футболісти двічі забили і таки вирвали перемогу.
Втім, «Атлетик» подав протест, стверджуючи, що за «КДЮСШ» виступав футболіст із чернігівської Прем’єр-ліги, що суперечить регламенту. Засідання КДК відбудеться у вівторок, 24 березня.

Група 4
-------------
«Максимум» (Чернігів) – «Промінь» (Голубичі) 3:2 (1:1)
«Кера» (Лукашівка) – «Промінь» 6:0 (1:0)
«Кера» – «Максимум» 3:1 (0:0)



«Промінь» двічі лідирував проти «Максимума», але суперник зрівняв рахунок, а за хвилину до фінального свистка забив переможний м’яч. «Кера» відкрила рахунок у матчі з «Промінем» на останній хвилині першого тайму, а після перерви стрімко збільшила перевагу. Сухий рахунок до 21-ї хвилини зберігався в матчі «Кера» – «Максимум», кінцівку поєдинку знову краще провели лукашівці, які й пройшли у фінал.

Група 5
---------------
ФК «Чернігів» – «БЮС-Гарантія» (Чернігів) 3:3 (0:1)
«Штурм» (Ріпки) – «БЮС-Гарантія» 4:3 (2:1)
«Штурм» Рп – ФК «Чернігів» 2:5 (1:0)



Діючий чемпіон не зумів пробитися до фінальної частини. «БЮС-Гарантія» тричі вела в рахунку проти непоступливого ФК «Чернігів», і кожного разу суперник невдовзі відігрувався. Це була єдина нічия цього дня – 3:3. Чемпіон першим забив і ріпкинському «Штурму», проте вже до перерви поступився лідерством (1:2). У другому таймі «Штурм» збільшив відрив (1:3, 2:4) і довів матч до перемоги.
Драматично складався останній поєдинок. Ріпкинці забили на 10-й хвилині і пішли на перерву за рахунку 1:0. Але в другому таймі ФК «Чернігів» таки досяг зламу і не залишив супернику жодних шансів – 2:5.

До фінальної частини потрапили 6 команд: переможці груп («Холдинг», «Свишень», «Атлетик», «Кера», ФК «Чернігів»), а також команда, яка має кращі показники серед тих, хто зайняв другі місця (критерії: кількість набраних очок, різниця м’ячів, більша кількість забитих м’ячів).

Зведена таблиця команд, що зайняли другі місця



Втім, остаточно ситуація проясниться лише після розгляду протесту, того ж дня відбудеться і жеребкування фінальних груп.
Вирішальні поєдинки відбудуться 28 березня у Славутичі.

Сергій ГОРОБЕЦЬ, спеціально для «Чернігівського формату»



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1281 | Теги: міні-футбол, спорт, Сергій Горобець, Чернігівський район | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar