реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: визначилися півфіналісти першої ліги
20:06
Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: визначилися півфіналісти першої ліги
Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: визначилися півфіналісти першої ліги Тривають поєдинки першості Чернігова з міні-футболу. На вихідних відбулися чергові поєдинки в першій лізі, які визначили учасників 1/2 фіналу. А фіналісти стануть відомі вже сьогодні, 26 лютого 2015 року.

Перша ліга.
1/4 фіналу
23 лютого
ЧНТУ – Кіт і Пес 4:6 (4:1)
Красний Міст – Зернопром 3:7 (3:3)
24 лютого
Холдинг – Будіндустрія 3:4 (1:2)
Удар – Холдинг-2 2:3 (0:2)

Плей-офф розпочався матчем «ЧНТУ» – «Кіт і Пес». «ЧНТУ» запропонував відкритий, атакувальний футбол, що призвело до успіху в першому таймі – 4:1. Вочевидь, під час перерви тренер команди «Кіт і Пес» знайшов потрібні слова для своїх підопічних, хлопці почали діяти більш агресивно і бити по воротах лише з вивірених позицій. Як наслідок, друга половина гри повністю за ними (0:5) і володар кубка міста з міні-футболу зберігає шанси і на чемпіонство. Кращим гравцем матчу можна сміливо назвати Дмитра Мироненка, який встигав і в обороні, і в атаці, забивши вирішальні м’ячі.
Не менш видовищним видався інший матч того дня. «Красний Міст» зумів нав’язати боротьбу «Зернопрому» і повів у рахунку 2:0 завдяки вдалим діям в нападі Максима Чауса. Натомість Віталій Лепеха взяв на себе відповідальність за графу «забиті м’ячі» у «Зернопрома» – 3:3 після першого тайму. Вже традиційно анисівці додали після перерви, показавши більш командну, організовану гру. Що й принесло їм перемогу (7:4). Втім, слід відмітити і суперників – «Красний Міст» вдало використовував всі свої сильні якості, діяв злагоджено і боровся за результат до самого кінця матчу.
Головна сенсація сталася наступного дня, коли «Будіндустрія» переграла «Холдинг». Хлопці чіплялися за найменші шанси, максимально використовували всі ігрові моменти, що й дало змогу перемогти титулованого суперника. Крім того «Будіндустрію», як і в усіх попередніх матчах, активно підтримувала президент команди. Як показують успішні результати колективу, це є дуже вагомим фактором для кожного з гравців і команди в цілому.
Останнього учасника 1/2 фіналу мали виявити «Удар» і «Холдинг-2». Команда номінальних гостей (повна назва «Чікен-Хат-Холдинг») складається переважно з обласних гравців, серед яких вирізняються Роман Шурупов, Юрій Малєй, Віталій Ментяй. Вони більш вдало діяли в першій половині гри (0:2), однак у другій 20-хвилинці «Удар» пішов вперед, вдало використав «стандарти» і відновив паритет – 2:2 (двічі відзначився Владислав Грабар). Глядачі вже очікували на серію пенальті, як за лічені секунди до фінального свистка суддя матчу Ігор Сташук зафіксував шостий фол в «Удару» і вказав на «точку». 2:3 – і перемога фарм-клубу «Холдинга».
Отже, всі матчі пройшли в дуже напруженій боротьбі і за повних трибун спорткомплексу.

Наступні поєдинки:
1/2 фіналу
26 лютого
Кіт і Пес – Холдинг-2 (початок 19.00)
Будіндустрія – Зернопром (20.00)

Сергій ГОРОБЕЦЬ, Андрій МАРТИНОВИЧ, спеціально для «Чернігівського формату»







Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1266 | Теги: Чернігів, Сергій Горобець, спорт, міні-футбол | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar