реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 22 » Чернігівщину відвідав Сергій Кравченко
18:14
Чернігівщину відвідав Сергій Кравченко
Чернігівщину відвідав Сергій Кравченко 19-20 жовтня на Чернігівщині з моніторинговим візитом побував заступник Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Сергій Кравченко. Мета поїздки – ознайомлення з роботою обласного та базових центрів зайнятості Чернігівської області та вивчення питань впровадження Регламенту роботи щодо задоволення потреб клієнтів, здійснення заходів щодо проведення реорганізації базових центрів зайнятості.
Знайомство з роботою обласної служби зайнятості розпочалося з Ніжина. У міськрайонному центрі зайнятості відбулася робоча зустріч з директорами базових центрів зайнятості, під час якої йшлося про впровадження в роботу нових підходів щодо надання послуг шукачам роботи та роботодавцям.
Наступним пунктом у робочому графіку С.Кравченка став Чернігівський обласний центр зайнятості, де він зустрівся з колективом. Спілкування пройшло у формі конструктивного діалогу. Обговорили проблемні питання реформування обласної служби зайнятості.
Серед першочергових завдань служби зайнятості С.Кравченко відзначив підвищення ефективності співпраці з роботодавцями, проведення системної профорієнтаційної роботи з молоддю, сприяння працевлаштуванню вразливих категорій громадян, а також підвищення конкурентоспроможності на ринку праці осіб старше 45 років, зокрема завдяки впровадженню в роботу нових сервісів та технологій, безкоштовних навчальних онлайн-проектів таких, як «Prometheus» та «LingvaSkills».
«Зусилля фахівців служби зайнятості мають бути спрямовані на психологічну підтримку людей, які звертаються до них за допомогою», – зазначив С.Кравченко. Тому на часі навчання та підвищення кваліфікації саме фахівців служби зайнятості, підготовка методичних рекомендацій для працівників базових центрів зайнятості. Адже формула успіху будь-якої людини незалежно від освіти і віку – це постійне навчання та саморозвиток.
На завершення робочого візиту заступник Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) відвідав Чернігівський міський центр зайнятості, де ознайомився з його роботою.

Валентина Федусь



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 750 | Теги: центр зайнятостi, Чернігівщина, Сергій Кравченко | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar