реклама партнерів:
Головна » 2015 » Листопад » 14 » Чернігівська міськрада зволікає з прийняттям Вузлової лікарні станції Чернігів в комунальну власність
15:39
Чернігівська міськрада зволікає з прийняттям Вузлової лікарні станції Чернігів в комунальну власність
Чернігівська міськрада зволікає з прийняттям Вузлової лікарні станції Чернігів в комунальну власність Рішенням Київського апеляційного господарського суду від 14.09.2015 відхилено апеляційну скаргу Чернігівської міської ради та залишено в силі рішення господарського суду від 18.05.2015, яким задоволено позов прокуратури області про зобов’язання міської ради прийняти в комунальну власність територіальної громади Вузлову лікарню станції Чернігів Південно-Західної залізниці.
Не погоджуючись із рішеннями судів першої та апеляційної інстанцій, Чернігівською міської радою оскаржено їх в касаційному порядку.
Водночас подання касаційної скарги не звільняє відповідача від обов’язку виконати рішення.
Натомість Чернігівська міська рада не поспішає прийняти в комунальну власність зазначений заклад та здійснювати його фінансування в повному обсязі.
Участь у справі та захист інтересів лікарні у Вищому господарському суді України 17.11.2015 буде забезпечувати безпосередньо Генеральна прокуратура України.
Питання прийняття в комунальну власність лікарні залишається на контролі прокуратури області.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 828 | Теги: лікарня, прокуратура, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar