реклама партнерів:
Головна » 2024 » Травень » 5 » Помісна Православна Церква України в Новгороді-Сіверському
21:03
Помісна Православна Церква України в Новгороді-Сіверському
Помісна Православна Церква України в Новгороді-Сіверському Христос Воскрес воскресне й Помісна Православна Церква України в Новгороді-Сіверському!
Сьогоднішнє свято Воскресіння Христового, окрім найсвітліших почуттів, вселяє надію в нашій перспективі відродження Помісної рідної Православної Церкви України на просторі стародавнього міста Новгорода-Сіверського.
У всякому разі, коли стаєш учасником освячення пасок благочинним церков Новгород-Сіверського району Православної Церкви України панотцем В’ячеславом Павленком в парку ім.Тараса Шевченка, мимоволі усвідомлюєш правильність нашого шляху.
А він, сей шлях - в активности національно свідомої частини громади.
Тих, що чисельністю в кілька сотень зібралися 5 травня 2024 року вранці на урочистий молебінь під омофором рідної церкви.
І се перший такий збір людей, які вчиняють за велінням серця та своїм сумлінням. Вчиняють доводячи, що вони - з Українською церквою, а не з чужинцями.
Світлі, добрі та радісні обличчя новгород-сіверців, які з впевненістю переможної ходи своєї Церкви в Новгороді-Сіверському, моляться з вірою, що Воскресіння Христове обов’язково приведе до воскресіння міста на Десні, в якому постане наша Православна Церква України!
Саме про таке мріє й панотець В’ячеслав, коли в спілкуванні з громадою акцентує на подальші впевнені кроки сотень вірних, які сьогодні своєю волелюдною присутністю довели, що мають право на свій храм у місті!
Христос Воскрес! Воїстину Воскрес! – лунає на правому березі Десни на молитовному святкуванні в Новгороді-Сіверському найповажнішої події в християнському світі!

Борис Домоцький, Правий берег Десни



Переглядів: 1289 | Теги: великдень, Новгород-Сіверський, ПЦУ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar