реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 11 » Чернігівські поліцейські знайшли 14-річну дівчинку, яка зникла на Різдво
19:43
Чернігівські поліцейські знайшли 14-річну дівчинку, яка зникла на Різдво
Чернігівські поліцейські знайшли 14-річну дівчинку, яка зникла на Різдво Інспектори молодіжної превенції Чернігівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області за добу знайшли зниклу безвісти школярку. Під вечір 7 січня до Чернігівського відділення поліції звернувся житель с.Олишівка Чернігівського району із заявою про те, що його 14-річна донька, учениця 8 класу Олишівської загальноосвітньої школи ще вчора виїхала в Чернігів до подруги та на даний час її місце знаходження невідоме.

Дана подія була зареєстрована в журналі Єдиного обліку та внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, розпочато пошуки зниклої дівчинки.

Шляхом з'ясування кола її друзів та знайомих, а також вивчення її контактів в соцмережах було встановлено, що вона може перебувати в Полтавській області. Зв'язавшись з полтавськими колегами, чернігівські поліцейські встановили, що розшукувана ними 14-річна школярка знаходиться у свого наочно знайомого. Хлопцю 18 років і познайомилися вони рік тому в соціальних мережах. Тепер дівчина вирішила з'їздити до хлопця в гості.

У відрядження по дівчинку виїхали двоє інспекторів Чернігівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області, які й доставили втікачку в Чернігів. На даний час дитина поміщена до «Центру соціально-психологічної реабілітації дітей», де з нею працюють психологи. Наразі поліція проводить з батьками дівчинки профілактичну роботу щодо покращення контролю за донькою та недопущення повторення подібних випадків в майбутньому.

Сектор комунікації Головного управління
Національно поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 999 | Теги: поліція, Чернігівщина, дівчинка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar