реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 19 » Державний архів Чернігівської області формує архівну колекцію про учасників АТО
16:47
Державний архів Чернігівської області формує архівну колекцію про учасників АТО
Державний архів Чернігівської області формує архівну колекцію про учасників АТО Звернення Державного архіву Чернігівської області до учасників Революції Гідності, антитерористичної операції на сході України та їхніх родин, волонтерів

Шановні земляки!
Дорогі друзі!

Революція Гідності в Україні стала надзвичайно важким випробуванням, в якому українці з гідністю продемонстрували своє прагнення до європейського вибору, свободи, мужньо відстояли національні інтереси держави і продовжують відстоювати незалежність, беручи участь в антитерористичній операції на сході України.
Події, що відбуваються в Україні, мають доленосне значення. Імена тих, хто вибудовує Україну на наших очах, повинні залишитися для наших нащадків. І ми, архівісти, зобов'язані зберегти документальну пам'ять про кожного Героя, учасника антитерористичної операції на сході України, волонтера. Наша мета – зібрати матеріали та сформувати колекцію, що буде першоджерелом для вивчення історії Чернігівщини.
Тому Державний архів Чернігівської області продовжує формування архівної колекції документів та відомостей про жителів, або уродженців Чернігівської області, які брали участь у Революції Гідності, антитерористичній операції на сході України, та продовжують боронити кордони нашої держави.
Звертаємося до учасників Революції Гідності, антитерористичної операції на сході України, їхніх родин та знайомих, волонтерів, письменників, поетів, фотокореспондентів, журналістів Чернігівщини, всіх тих, хто не байдужий до того, щоб пам'ять про сьогодення залишилися на згадку нашим нащадкам, з проханням передавати на державне зберігання документи (свідчення, спогади, кіно-фото-фоно-відеодокументи, слайди, біографічні документи, малюнки, ескізи, листи, листівки, брошури, збірки, вірші, матеріали про увічнення пам'яті Героїв, допомогу родинам тощо), що увійдуть до архівної колекції.

Контакти: Державний архів Чернігівської області, кабінети №№ 19, 20 вул. Мстиславська, 2 м. Чернігів
т. 0462-645-980, 0973390055 (заступник директора Лобанова Наталія Михайлівна)
т. 0462-645-966, 0639607023 (начальник відділу формування Національного
архівного фонду та діловодства Новик Наталія Петрівна)
E-mail: cnarch@mail.cn.ua, або n.lobanova2011@gmail.com



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 955 | Теги: Чернігівщина, АТО, архів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar