реклама партнерів:
Головна » 2016 » Вересень » 3 » Двох військовослужбовців Чернігівщини судитимуть за державну зраду та дезертирство
20:12
Двох військовослужбовців Чернігівщини судитимуть за державну зраду та дезертирство
Двох військовослужбовців Чернігівщини судитимуть за державну зраду та дезертирство Військова прокуратура Чернігівського гарнізону Центрального регіону України скерувала до суду обвинувальний акт щодо двох військовослужбовців однієї з військових частин, що дислокувалась в Автономній Республіці Крим.
Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

У березні 2014 року військовослужбовці Збройних Сил України не прибули з тимчасово окупованої території АР Крим до пунктів дислокації на материковій частині України, а прийняли присягу на вірність Російській Федерації. Крім того, вони надали іноземній державі допомогу в захоплені військової частини з усім її майном.

Їх дії кваліфіковано за ч. 1 ст.111 (державна зрада) та ч. 2 ст. 408 (дезертирство із зброєю або за попередньою змовою групою осіб) КК України. Досудове розслідування проводилось в порядку здійснення спеціального досудового розслідування кримінальних правопорушень.

Обвинувальний акт стосовно двох полковників направлений до Деснянського районного суду міста Чернігова для розгляду по суті.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 734 | Теги: державна зрада, Чернігівщина, військовослужбовці | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar