реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 21 » Футбол. Десна сильніша за Волинь (2:0)
20:51
Футбол. Десна сильніша за Волинь (2:0)
Футбол. Десна сильніша за Волинь (2:0) Волинь” Луцьк – “Десна” Чернігів 0:2
Голи: Волков 43, 78.

“Волинь”: Хвалицький, Шаповал, Никитюк (Тимошенко, 46), Воробей (Марушка, 26), Тетеренко, Медведь, Марчук (Богомаз, 51, Дмитренко, 62), Романюк, Ляшенко, Неделюк (Степанов, 41), Піщур

“Десна”: Махновський, Жук, Парцванія, Братков, Мостовий, Коберідзе (Щедраков, 83), Арвеладзе, Волков (Галенков, 84), Картушов (Коваленко, 80), Філіппов (Скепський, 88), Безбородько (Олійник, 71)

Попередження: Марушка 34, Пищур 35, Коберідзе 44, Братков 57, Романюк 63, Парцванія 74, Ляшенко 84
Вилучення: Пищур 36 (друга жовта).

В матчі 18-го туру Десна досить легко обіграла Волинь в Луцьку з рахунком 2:0. Втім, рахунок матчу не відображає перевагу, якою володіла чернігівська команда – гравці Десни не реалізували кілька 100% моментів, що і підтвердив на післяматчевій прес-конференції помічник головного тренера Олександр Приходько: “Був матч нереалізованих можливостей. Ми володіли ініціативою, але забили всього двічі. Нас підвела реалізація. Було занадто багато браку у діях футболістів”.

В.о. головного тренера ФК “Волинь” Альберт Шахов так прокоментував поразку від “Десни”. “По грі хочеться сказати, що вийшли піонери проти дорослих мужиків. Як по віку, так і по грі. Чогось боялися, або когось боялися. Напевно зараз “Десна” той клуб, який не дає грати в свій футбол. Просили грати один в один, грали вдома, хотіли виграти. Хтось не виконав установку, хтось може не захотів її виконати. Результат закономірний”.

За матеріалами "



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 902 | Теги: спорт, футбол, ФК Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar