реклама партнерів:
Головна » 2016 » Жовтень » 29 » Громадскість Чернігова проти концерту Потапа і Насті
18:12
Громадскість Чернігова проти концерту Потапа і Насті
Громадскість Чернігова проти концерту Потапа і Насті Низка громадських організацій міста підписалися під зверненням до голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча, міського голови Владислава Атрошенка та начальника поліції області Едуарда Альохіна із проханням не проводити у місті концерти тих виконавців, які виступають у Росії.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив член Самооборони Олександр Ясенчук.

«Чернігівська громадськість виступає категорично проти проведення концертів на території Чернігівської області особам, які публічно підтримують агресію Російської Федерації, окупацію Автономної Республіки Крим та не визнають так звані "ДНР" та "ЛНР" терористичними організаціями, особам, які від початку російської агресії на Україні проводять концерти та беруть участь в інших культурних заходах на території окупованої Автономної Республіки Крим та тимчасово окупованих окремих районах Донецької і Луганської областей України, та на території Російської Федерації»,- йдеться у повідомленні Ясенчука.

Чернігівці виступають проти таких виконавців: Ані Лорак, Володимир Зеленський, Світлана Лобода, Потап і Настя (Олексій Потапенко і Анастасія Каменських), гурт "Квест Пистолс", Верка Сердючка (Андрій Данилко), Софія Ротару, Іван Дорн, гурт «ВіаГра», Таісія Повалій.

«Сподіваємося ви приймете наші пропозиції, чим не спровокуєте громадськість до участі в акціях громадської непокори, проти проведення концертів «заробітчан на крові» на території Чернігівської області»,-й деться у зверненні громадських діячів.

Звернення підписали ГО «Жіноча волонтерська сотня Самооборони Чернігівщини», Чернігівській підрозділ ЦК «АЗОВ», ГО «Самооборона Майдану», активіст мережі «Вільні Люди», депутат Деснянської районної ради Юніс Аскеров, ГО «Третя Позиція». БФ «Захистимо Україну!».

Як відомо, 9 листопада у Чернігові запланований концерт Потапа і Насті у чернігівському драматичному театрі.

Окрім того, створена електронна петиція із прохання до депутатського корпусу Чернігівської міської ради звернутися до керівництва драмтеатру із рекомендацією скасувати даний концерт. Наразі петиція знаходиться на модерації.

До речі, у Хмельницькому радикально налаштовані молоді люди зірвали концерт Насті і Потапа. Молоді люди облили вхідні двері червоною фарбою, закидали яйцями, та кидали у сторону будівлі димові шашки та петарди.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 828 | Теги: концерт, Потап і Настя, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar