реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 30 » Іловайськ. Вони бачили війну на власні очі
18:04
Іловайськ. Вони бачили війну на власні очі
Іловайськ. Вони бачили війну на власні очі Її, кляту, зафіксували для українців, аби і ті відчули, як насправді виглядає рашистська «братська любов». Фотовиставка під назвою «Іловайськ» відкрилась тепер і у Чернігові. Військові кореспонденти Маркіян Лисейко, Максим Дондюк, Максим Левін та Олександр Глядєлов до річниці Іловайської трагедії відкрили фотовиставку власних робіт, де зображені ті, хто віддав за мир в Україні найцінніше.

Стартувала виставка «Іловайськ» у Києві у музеї Шевченка, потім світлини побачили в арт-галереї МЗС України, і от тепер на черзі Чернігів. Автори планують розширити географію та найближчим часом представити свої роботи ще й у Маріуполі.

Від побаченого на світлинах йде мороз по шкірі: зруйновані будівлі, поранені бійці, стрілянина. Більшість з тих, хто зображені на фото, загинули або вважаються зниклими безвісти. Під кожною фотокарткою є невеличкий коментар – коротка інформацію про людину, що зображена на фото, та її подальшу долю. Іловайська трагедія не лише залишила по собі кривавий слід в історії, вона змінила долі сотень людей : тих, хто захищав, і тих, хто чекав на героїв вдома.

Виставка у Колегіумі триватиме протягом місяця. Організатори сподіваються, що чернігівці не залишаться осторонь, бо зображені матеріали таки унікальні, це вже історія.

Джерело: Сіверцентр






Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1377 | Теги: фотовиставка, АТО, іловайськ, Чернігів стародавній | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar