реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 28 » Із Меморіалу слави у Чернігові зникла каска
12:05
Із Меморіалу слави у Чернігові зникла каска
Із Меморіалу слави у Чернігові зникла каска Із Меморіалу слави на Болдиних горах у Чернігові зникла каска. Про зникнення елемента меморіального комплексу повідомили 26-го лютого 2015 року жителі міста.
- Будь-якого звернення щодо зникнення елемента Меморіалу слави до чергової частини Чернігівського міського відділу міліції не надходило. Цей факт був зареєстрований у журналі єдиного обліку. У разі виявлення складу правопорушення або кримінального або адміністративного буде відкрито кримінальне провадження, - розповіла помічник начальника міського відділу міліції Наталія Човпило.
Працівники Управління ЖКГ зникнення каски помітили тільки 27-го лютого, бо виконують прибирання на Меморіалі слави через день. Скільки коштує зникла каска у ЖКГ точно сказати не можуть. Пояснюють, що вона йде в комплексі з усім меморіалом, та не відомо з якого металу була зроблена. «Спеціаліст готує звіт. Також буде направлено лист до міського відділу міліції щодо зникнення каски», - прокоментувала ситуацію заступник начальника Управління ЖКГ міської ради Наталія Плиско.

Garmata TV за матеріалами ТРA «Новий Чернігів»



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1032 | Теги: Каска, Чернігів, Болдині гори, Меморіал Слави | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar