реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 29 » Казкові звірі, принцеси та дракони у "Чернігові стародавньому"
18:17
Казкові звірі, принцеси та дракони у "Чернігові стародавньому"
Казкові звірі, принцеси та дракони у Таким бачать фантастичний світ казок учасники конкурсу анімаційної скульптури у Чернігові. У Колегіумі на Валу відкрилася виставка дитячої фантазії, втіленої у пластиці. У майбутньому кращі роботи організатори прагнуть втілити у великих скульптурах, які могли б прикрашати Чернігів, інформує телеканал "Сіверцентр".

Дитяча фантазія у скульптурі. У Колегіумі у Чернігові підбивають підсумки першого міжнародного проекту анімаційної скульптури, організованого спільно з польським фондом «Фундація Ательє Єршова».
На виставці представлені 44 роботи юних скульпторів. Вік учасників – від шести до п’ятнадцяти років. Це вихованці чернігівських гуртків та арт-студій. Вибір матеріалів довільний — пластилін, глина, солоне тісто. Єдине обмеження – роботи мають бути за мотивами слов’янських традицій.

Третє місце у конкурсі посіла колективна робота вихованців чернігівського навчально-реабілітаційного центру для дітей з вадами слуху – казковий замок із принцесою та драконом. Друге місце зайняв витвір шестирічної Христини Корнієнко – качка. Це перша робота дівчинки у техніці скульптури – і одразу ж перемога.
Кращі роботи конкурсу можливо прикрашатимуть ландшафт міста. Риби Анастасії Токарєвої вразили суддів найбільше. Тонка та пластична робота, тож не дивно, що перше місце виборола саме ця міні-скульптура.

Подивитися на скульптурні витвори дитячої фантазії у Колегіумі на Валу чернігівці зможуть щодня з 10.00 до 18.00 (вихідний лише 1 травня).





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 986 | Теги: Геннадій Єршов, дитячі скульптури, Чернігів стародавній | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar